Aer conditionat de tip coloana

Aparatele de aer conditionat de tip coloana sunt compuse dintr-o unitate interioara, o unitate exterioara, o telecomanda pentru controlarea unitatii interioare si pot fi intrebuintate atat pentru racirea unor spatii, cat si pentru incalzirea lor.

Acestea sunt concepute pentru a oferi utilizatorului posibilitatea de a beneficia de un climat optim indiferent de conditiile meteo inregistrate in mediul exterior. Unitatile de aer conditionat de tip coloana inregistreaza o rata benefica de economisire a energiei datorita tehnologiilor de functionare si asigura posibilitatea autodiagnozei, reducand astfel timpul de interventie. De asemenea, acest tip de sisteme inglobeaza diferite functii precum:

  • Turbo – scade timpul de asteptare pentru obtinerea climatului dorit
  • Timer – ofera posibilitatea de a seta un program prestabilit in baza caruia aparatul sa functioneze
  • Dezghetare inteligenta - ofera posibilitatea micsorarii timpului de nefunctionare in regim de incalzire in timpul dezghetarii
  • Preincalzire inteligenta – ofera protectie celor aflati in incapere la pornirea in regim de incalzire in timpul sezonului rece

Aparatele de aer conditionat tip coloana sunt o alternativa reala pentru climatizarea unor locatii de medii si mari dimensiuni, ce nu pot beneficia de montajul altor sisteme de climatizare (spatii cu pereti vitrati, etc.)

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Afisare 1 - 4 din 4 (1 pagini)